Jolanda Beukhof-Flier

Jolanda Flier

Jolanda wilde altijd al iets met dieren doen, vandaar dat ze na de havo mbo dierverzorging ging doen. Toen ze kort na de opleiding hoorde van de vacature in Barneveld voor een paraveterinair, met mogelijkheid tegelijk de paraveterinaire opleiding te volgen heeft ze gesolliciteerd en werd ze aangenomen. In augustus 2010 is ze aan de opleiding begonnen en in diezelfde periode als assistente in opleiding op de praktijk in Barneveld. In mei 2012 heeft ze de opleiding afgerond. Sinds januari 2013 werkt ze ook in Kootwijkerbroek. Sinds januari 2018 is ze voornamelijk werkzaam in Kootwijkerbroek en valt ze waar nodig ook in op de andere twee locaties: Barneveld en Harskamp.

Afwisseling houdt het werk voor haar zo leuk. Daarnaast is ze blij met het fijne team. Ook het contact met de klanten vindt ze erg leuk. Telefonische contacten, balie- en laboratoriumwerkzaamheden, medicijnen klaarzetten, voorraadbeheer in Kootwijkerbroek en administratie vallen onder haar werkzaamheden. Ook houdt zij onze website up to date.

In haar vrije tijd gaat Jolanda graag met vrienden op stap, sporten (fitness), tekenen/schilderen en bakken. Ze is getrouwd met Theo en samen hebben ze zoontje Bram. Ook hebben ze een hond, een uit de kluiten gewassen Boomer. Hij vindt het heerlijk om te wandelen met zijn baasjes. Verder hebben ze twee konijnen: Baileys en Nozem.

Jolanda is te bereiken op de praktijk in Kootwijkerbroek of per mail via jbeukhof@groepspraktijkdierenartsen.nl