Vakgebieden

Chirurgie

Iedere ochtend wordt er op de praktijk in Barneveld geopereerd. Wij hebben hiervoor een aparte ruime steriele operatiekamer.

Lees meer

Laparoscopie

Sinds 2011 is het mogelijk om bij Groepspraktijk Dierenartsen uw hond door middel van laparoscopie (kijkoperatie) te steriliseren.

Lees meer

Orthopedie

Onder orthopedie en traumatologie vallen letsels aan de beenderen en de gewrichten, de spieren en de pezen, welke veel voorkomen.

Lees meer

Tandheelkunde

Tandheelkunde bij gezelschapsdieren komt steeds meer in de belangstelling te staan. Zo wordt er jaarlijks ‘de maand van de gebitscontrole’  georganiseerd en ook in de media komt het steeds meer naar voren.

Lees meer

Cardiologie

Onder de cardiologie vallen alle aandoeningen van het hart en van de bloedvaten. Hartproblemen komen bij onze huisdieren vaak voor. Niet alleen oudere dieren kunnen problemen met het hart krijgen, ook jonge dieren kunnen al (aangeboren) hartproblemen hebben.

Lees meer

Dermatologie

Huidproblemen komen veel voor bij onze huisdieren. Het is niet altijd even gemakkelijk om meteen de juiste diagnose te stellen en sommige huidproblemen reageren traag op de behandeling. Hierdoor vergt het juiste behandelplan en therapie soms enig geduld.

lees meer