Tarieven

Tarieven

Het is niet eenvoudig om een overzicht van al onze tarieven op onze website te zetten. Veel van onze behandel- en onderzoeksmogelijkheden zijn diersoort en gewicht afhankelijk. Daarbij, zeker bij operaties, hangt de prijs af van de duur van de ingreep/operatie. Wij kunnen van te voren altijd een kostenschatting maken, zodat u een idee heeft waar u aan toe bent. Wel leggen wij er de nadruk op dat deze kostenschatting altijd gebaseerd is op een normaal verloop van de behandeling. Soms kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden, waardoor het niet altijd mogelijk is om exact de kosten van een behandeling van te voren bepalen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

U wordt vriendelijk verzocht om direct af te rekenen na een consult, ingreep/operatie, het afhalen van medicijnen of andere dierbenodigdheden. U kunt bij ons per pin of contant betalen.

Graag willen wij toelichten hoe onze tarieven tot stand zijn gekomen.

Persoonlijke aandacht

Ons streven is om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen en we nemen hiervoor de tijd. Tijdens de bezoeken wordt uw dier van top tot teen nagekeken.

24/7 bereikbaar

2016-06-03-04-31-56_dsc_4869U kunt bij ons dag en nacht en ook in de weekenden terecht voor alles spoedgevallen. Er zijn veel klinieken waarbij u doorgestuurd wordt naar bijvoorbeeld de spoedkliniek Midden Nederland in Utrecht maar ons kunt u altijd bellen! Zo hoeft u niet in paniek op zoek naar een andere dierenarts.

Uitgebreide praktijk

Groepspraktijk Dierenartsen is een grote organisatie met moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij de meeste onderzoeken/behandelingen zelf uitvoeren en hoeven wij u bijna nooit door te sturen naar een andere kliniek. Ook beschikken wij over een uitgebreid laboratorium waardoor u meestal niet lang op uitslagen hoeft te wachten. Daarnaast kunnen wij met deze apparatuur veiliger en beter uw huidier(en) behandelen (denk aan gasnarcose en continue bewaking tijdens de narcose). Dit geeft een betere behandeling en minder kans op complicaties.

Nascholing

Door het volgen van veel nascholingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Ook onze dierenartsassistenten hebben de opleiding paraveterinair doorlopen en volgen ook regelmatig cursussen.

Kosteloos telefonisch spreekuur

Als één van de weinige dierenklinieken hebben wij dagelijks een kosteloos telefonisch spreekuur. Op vaste tijden kunt u contact opnemen 2016-06-03-04-37-28_dsc_4876met onze dierenartsen voor al uw vragen. De tijden van het telefonisch spreekuur kunt u hier vinden.

Ruime en kosteloze parkeergelegenheid

U kunt bij ons uw auto gratis voor de deur parkeren op onze ruime parkeerplaats.

Naast bovengenoemde service bieden wij de volgende extra gratis service aan:

  • Kosteloos afvalprogramma

Sommige huisdieren moeten afvallen, wij helpen u graag hierbij. Onze assistentes zullen u en uw huisdier hierin begeleiden, deze service is gratis voor onze klanten.

  • Kosteloze kitten/puppy check op 6/7 maanden leeftijd

Voor de kittens en puppy’s die op 9 en 12 weken bij ons zijn gevaccineerd bieden wij een gratis gezondheidscontrole aan door één van onze paraveterinaire assistenten.

  • Gratis controle en hechtingen verwijderen na een operatie

Als u uw huisdier bij ons heeft laten opereren kunt u de volgende dag altijd langskomen voor een gratis controle.

Regelmatig bellen mensen ons voor een prijs van een bepaalde ingreep en/of operatie. Als u om een kostenschatting vraagt, denkt u dan ook aan de volgende punten?

  • Geeft de praktijk voor elke ingreep een standaard tarief? Bijvoorbeeld voor een gebitsbehandeling? Dit is onmogelijk, zeker als het dier niet vooraf is onderzocht!
  • Welke narcosemiddelen worden gebruikt? Goedkope middelen zijn niet altijd veilig. Krijgt uw dier extra zuurstof? Wordt hij/zij geintubeerd? Wordt er gewerkt met veilige inhalatie anesthesie?
  • Krijgt uw dier voldoende pijnstilling?
  • Is er een operatie assistente aanwezig om uw dier continue in de gaten te houden?
  • Wordt uw dier voldoende verzorgd na de ingreep? Denk aan monitoring van de lichaamstemperatuur en controles en dit alles op een liefdevolle, deskundige manier?
  • Krijgt u voldoende uitleg en uw dier genoeg nazorg na de ingreep?
  • Zijn de controles na de ingreep inbegrepen bij de prijs van de operatie?

Op alle bovenstaande punten kan bezuinigd worden. Dan wordt een operatie of behandeling ineens een stuk goedkoper. Wij kiezen ervoor om dit niet te doen. Wij gaan voor kwaliteit en veiligheid voor uw huisdier.