Huisdierverzekering

Wel of niet verzekeren?

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor uw huisdier te denken. U kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

reaal-dier-en-zorg-proteq

Als dierenartsenpraktijk raden wij u aan een verzekeraar te kiezen die alleen gericht is op huisdieren, zoals Reaal dier en zorg, voorheen Proteq dier en zorg. reaal-dier-en-zorg-proteq-tekstOp onze praktijk in Barneveld en Harskamp kunt u terecht voor een waardebon van 10 euro bij het afsluiten van een verzekering bij Reaal die en zorg en voor meer informatie in de vorm van foldermateriaal. Ook hebben wij een handige EHBO gids van Reaal dier en zorg met goede tips over wat u thuis kunt doen bij een ongeluk(je) met uw huisdier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een mooi boekje van Reaal dier en zorg met ‘Woorden van Troost’ bij het overlijden van uw geliefde huisdier.

Op verzekerjehuisdier.nl kunt u kijken welke verzekeraar het beste bij u past. Neem een kijkje op de website van deze verzekeraars om uw premie te berekenen en om te zien uit welke pakketten u zou kunnen kiezen, mocht u uw huisdier willen verzekeren.

Beste Baasje

Preventieve kosten, denk aan vaccinatie, ontworming en ontvlooiing, worden meestal niet vergoedt door verzekeraars. Deze kosten kunt u bij ons wel ‘gespreid betalen’ wanneer u kiest voor ons preventieve gezondheidsplan ‘Beste Baasje’. Hierbij betaald u de preventieve zorg van een heel jaar verspreid in een vast, relatief laag, maandelijks bedrag. U bespaart dan op jaarbasis al wat in de kosten en ontvangt daarnaast 10% korting over alles wat u bij ons betaald voor de gezondheidszorg van uw huisdier. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voer, medicijnen, onderzoeken, behandelingen, operaties en dergelijke.