BESTE BAASJE

posterAls u Beste Baasje wordt kunt u de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar spreiden.

 

Als Beste Baasje ontvangt u de jaarlijkse controle en basisvaccinatie voor uw huisdier, voor een heel jaar anti-parasitaire middelen (ontworming en ontvlooiing) en deskundig advies. Daarnaast bieden wij u extra gezondheidscontroles waarmee eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekt of zelfs voorkomen kunnen worden. Bovendien profiteert u van 10% korting op alle behandelingen en producten!

U betaalt als Beste Baasje een vast bedrag per maand, afhankelijk van het soort huisdier en het te verwachten volwassen gewicht.

Wat ontvangt u als Beste Baasje?

  • Twee keer per jaar een preventief lichamelijk onderzoek
    door één van onze dierenartsen
  • Jaarlijkse basis vaccinatie
  • Voor een heel jaar behandeling tegen wormen
  • Voor een heel jaar behandeling tegen vlooien
  • Twee consulten bij één van onze assistentes (nagels knippen, gewichtscontrole, voedingsadvies en gebitscontrole)

Wat kost het om Beste Baasje te worden?

Wanneer u Beste Baasje wordt betaald u bij inschrijving eenmalig inschrijfkosten van € 9,95. De kosten van het Beste Baasje gezondheidsplan per maand zijn voor de hond afhankelijk van het gewicht van het dier. Dit omdat de ontworming en ontvlooiing die u per kwartaal ontvangt naar gewicht gegeven moeten worden. Voor de kat geldt bij ontworming dat de kosten voor elk gewicht weinig tot niet verschillen en dat bij de ontvlooiing voor ieder gewicht dezelfde pipetjes mogen worden gebruikt. In het overzicht hieronder ziet u de maandelijkse kosten per diersoort en gewichtsklasse.

Kat en hond < 4 kg: 17,20 euro

Hond 4 – 10 kg: 18,30 euro

Hond 10 – 20 kg: 19,30 euro

Hond 20 – 40 kg: 23,70 euro

Hond 40 – 50 kg: 24,75 euro

Hond > 50 kg: 25,75 euro

De jaarlijkse kosten voor de preventieve zorg worden gespreid en bovendien profiteert u van 10% korting op alle behandelingen en producten.

Aanmelden als Beste Baasje is eenvoudig.

U vult het inschrijfformulier Beste Baasje in en betaalt de eerste maandelijkse termijn en éénmalig inschrijfkosten (à €9,95) aan de balie. Vervolgens wordt het afgesproken maandelijkse bedrag via automatische incasso afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten ophalen in onze praktijken. U bent Beste Baasje voor minimaal één jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Let op: dit is géén verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten elders een ziektekostenverzekering afsluiten. De twee consulten bij onze dierenartsen hebben een ½ jaar tussentijd. Er staat een tijdslimiet op het besteden van deze consulten.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers in de praktijk.

Klik hier om het Inschrijfformulier te downloaden

Klik hier om de Algemene Voorwaarden te downloaden.

Klik hier om de Veelgestelde Vragen te downloaden.