Februari – Maand van het gebit

januari 31, 2020

Februari – Maand van het gebit

Flyer 2020Zoals elk jaar staat ook dit jaar de maand februari weer in het teken van gebitsverzorging. Gebitsproblemen komen veel voor bij onze huisdieren en worden vaak onderschat. Door middel van regelmatig tandenpoetsen en juiste voeding kunnen veel problemen voorkomen worden. In februari wordt er extra aandacht besteed aan het gebit van uw huisdier. Daarom hebben wij deze maand de volgende achties:

De gehele maand februari kunt u op afspraak GRATIS het gebit van uw dier na laten kijken door een paraveterinair (dierenartsassistente). Zij zal u advies geven of bij problemen doorsturen naar een dierenarts of met u een gebitsbehandeling onder narcose voor uw dier inplannen.

De T/D voeding van Hill’s is een speciale brok die zo’n structuur heeft dat deze niet direct uit elkaar valt als erop gekauwd wordt. Hierdoor schraapt de brok meer langs de tanden en heeft het dus een ‘tandenpoets-effect’. Komt uw kat in de maand februari voor een gebitsbehandeling op onze praktijk? Dan krijgt u 20% korting op een zakje van 1,5kg T/D voeding voor de kat.

De dental treats van Hill’s zijn smakelijke lekkernijen die het gebit schoner houden en de gezondheid van het tandvlees bevordert. Ze kunnen veel tandplak en tandsteen voorkomen en ondersteunen het immuunsysteem. De gehele maand februari ontvangt u 25% korting op een zakje dental treats van 170 gram.

 

Acties, Algemeen nieuws, Nieuws Gezelschapsdieren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *