Blog

februari 1, 2018

Korting op tandenpoetsset, gratis gebitscontrole!

Het is februari en zoals altijd staat ook dit jaar deze maand weer in het teken van het gebit van uw huisdier.
Groepspraktijk Dierenartsen doet uiteraard ook weer mee en heeft meerdere leuke acties voor u en uw huisdier:
  • gebit-febr-2018De gehele maand ontvangt u flinke korting op een tandenpoetssetje. Deze setjes bestaan uit een tandenborsel, huisdiertandpasta in verschillende smaken en een vingertandenborstel en zijn deze maand verkrijgbaar voor 22,50 euro! U kunt hier GRATIS duidelijke poetsinstructies voor het poetsen van het gebit van uw  dier bij krijgen.
  • Verder kunt u op onze praktijk GRATIS de speciale poetsbrokken van Hill’s (T/D brok) voor uw hond of kat proberen. Hiervan kunt u ook een gratis proefzakje krijgen.
  • Daarnaast kunt u bij ons de hele maand februari op de praktijk in Barneveld terecht voor een GRATIS controle van het gebit van uw huisdier. Deze gebitscontrole wordt gedaan door een dierenarts. Hij of zij kijkt het gebit grondig na, kan u advies geven en stuurt u indien nodig voor een consult door naar de dierenarts. LET OP: Hiervoor moet wel altijd een afspraak worden gemaakt!

 

Neem voor een afspraak voor deze GRATIS controle contact met onze praktijk in Barneveld op.

Benieuwd naar de behandelingen die wij op onze praktijk in Barneveld op tandheelkundig gebied kunnen uitvoeren bij uw dier? Klik dan hier!

 

Acties, Algemeen nieuws, Nieuws Gezelschapsdieren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *