Blog

februari 1, 2016

Gratis gebitscontrole, korting op tandenpoetssetjes en nog meer..

Het is weer februari en zoals ieder jaar staat ook dit jaar deze maand weer in het teken van het gebit van uw huisdier. Groepspraktijk Dierenartsen doet natuurlijk ook weer mee en wij hebben meerdere leuke acties voor u en uw huisdier!

Aanbieding gebitDe gehele maand februari ontvangt u flinke korting op een tandenpoetssetje. Deze setjes bestaan uit: een tandenborstel met 2 koppen, huisdiertandpasta en een vingertandenborstel. U krijgt hier duidelijk poetsinstructies voor het poetsen van het gebit van uw huisdier bij.

Daarnaast kunt u bij ons op de praktijk in Barneveld terecht voor een gratis controle van het gebit van uw huisdier. Deze gebitscontrole wordt gedaan door een paraveterinair. Zij kijkt het gebit na, kan u advies geven en stuurt u indien nodig voor een consult door naar de dierenarts.

Verder kunt u op onze praktijk gratis de speciale poetsbrokken van Hill’s (T/D brok) voor uw hond of kat proberen.

LET OP: bel altijd even van tevoren als u langs wilt komen, zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij genoeg tijd hebben om het gebit van uw huisdier te controleren! Neem voor een afspraak voor deze gratis controle contact met onze praktijk in Barneveld op.

Benieuwd naar de behandelingen die wij op onze praktijk in Barneveld kunnen uitvoeren op het gebied van tandheelkunde? Klik dan hier!

Acties, Nieuws Gezelschapsdieren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *