Groepspraktijk Dierenartsen

Groepspraktijk Dierenartsen heeft 3 vestigingen verspreid over de Veluwe.
Deze locaties bevinden zich in Barneveld, Kootwijkerbroek en Harskamp.

Groepspraktijk Barneveld

2016-06-03-12-21-48_dsc_1005In Barneveld staan dierenartsen Wim de Vries, Erwin van Essen, Charlotte Tanja-Muilwijk en Korie Homan voor u en uw huisdier(en) klaar. Ook kunt u hier soms geholpen worden door dierenarts Ferry ter Stal, die normaal gesproken vanuit onze praktijk in Harskamp werkt. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen en problemen, gezondheidscontroles en vaccinaties. Daarnaast is er urine- en microscopisch onderzoek en uitgebreid bloedonderzoek mogelijk. Ook beschikken wij over digitale röntgen en uitgebreide tandheelkundige apparatuur en kunnen wij echografisch onderzoek (van buikorganen en het hart) verrichten. In de moderne operatiekamer zijn bijna alle chirurgische ingrepen mogelijk waarbij we beschikken over gasnarcose en bewakingsapparatuur, om zo het narcoserisico tot een minimum te beperken.
Bij al onze vier gezelschapsdierenartsen bent u voor ieder probleem in goede handen. Voor de meer gecompliceerde patiënten heeft  dierenarts Wim de Vries zich toegelegd op de orthopedie (bijvoorbeeld botbreuken, knie- en elleboogoperaties en bekkenkantelingen), tandheelkunde en de chirurgie (ook laparoscopische sterilisaties). Voor echografisch onderzoek van de buikorganen en het hart bent u bij dierenarts Erwin van Essen aan het juiste adres. Ook neemt hij de zorg van hart- en longpatiënten op zich. De interne geneeskunde (orgaansystemen, nierfalen, suikerziekte, schildklierproblemen), katten, konijnen en het begeleiden van oudere dieren trekken de aandacht van dierenarts Charlotte Tanja-Muilwijk. De interesses van dierenarts Korie Homan liggen voornamelijk bij chirurgie, tandheelkunde en oogheelkunde.

Groepspraktijk Kootwijkerbroek

2016-06-03-12-07-48_dsc_0926Voor de behandeling van uw huisdier(en) verwijzen wij u naar de klinieken in Barneveld en Harskamp. Wel zijn hier middelen tegen vlooien, teken en wormen te verkrijgen.

Groepspraktijk Harskamp

2016-06-03-12-05-18_dsc_0911In Harskamp kunt u met uw huisdier(en) bij dierenarts Ferry ter Stal terecht. Een enkele keer kunt u hier ook dierenarts Charlotte Tanja-Muilwijk tegen komen. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen en problemen, gezondheidscontroles en vaccinaties. Daarnaast is er urine-, en microscopisch onderzoek mogelijk. Voor verder onderzoek, behandeling en/of operatie verwijzen wij u door naar onze kliniek in Barneveld.