Puppyparty

Gemiddeld één keer per 6 tot 8 weken organiseren wij een ‘puppy party’ voor jonge pups én hun eigenaren.

img_6172Tijdens deze puppy party geven wij eigenaren informatie over de gezondheid en verzorging van hun pup. Daarnaast maken de pups op een positieve manier kennis met onze dierenkliniek. Onze ervaring is dat deze honden op latere leeftijd met minder stress naar onze praktijk komen.

Allereerst krijgen de pups de gelegenheid om met elkaar te spelen in onze wachtkamer. Behalve dat dit nuttig is voor hun socialisatie, is het ook goed vermaak voor de eigenaren. Als u het leuk vindt, maakt één van onze paraveterinairen foto’s van u en uw pup en de pups die aan het spelen zijn. U kunt deze foto’s terug vinden op onze website. Of u nu voor het eerst een pup heeft of al meer ervaring heeft, de ochtend is voor iedereen een aanrader.

Na de informatieve presentatie mogen wij u een leuk hondenspeeltje aanbieden namens Hill’s. Ook geven wij een rondleiding door de praktijk en kunt u een kijkje achter de schermen nemen. Na afloop ontvangt u nog van ons een verrassingspakket voor uw pup.

Deze ochtend wordt tussen 10:30 en 12:00 op een zaterdag gegeven. Voor onze klanten zijn aan deze party geen kosten verbonden. Per pup mogen 2 personen mee. Uiteraard zorgen wij voor een kopje koffie en/of thee met wat lekkers.

U kunt zich opgeven bij ons aan de balie of een e-mail sturen naar: puppyparty@groepspraktijkdierenartsen.nl of contact opnemen met: 0342-418080.

De datum van de eerst volgende puppyparty is zaterdag 25 augustus 2018.