Bij Groepspraktijk Dierenartsen staat een bekwaam en enthousiast team van dierenartsen en assistentes voor u klaar om optimale zorg te bieden aan uw huisdier. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en geven uitgebreide voorlichting over de mogelijke onderzoeken en behandelingen. Door het volgen van veel nascholingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Wij behandelen uw huisdier(en) op afspraak om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. U kunt hiervoor tijdens openingstijden bellen. Voor spoedgevallen kunt u altijd bij ons terecht, 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Wij hopen u terug te zien op één van onze praktijklocaties!

Hond

Iedere dag behandelen wij veel honden in alle soorten en maten. Ze hebben stuk voor stuk een goede verzorging en voldoende aandacht nodig. Wij helpen uw huisdier graag gezond te houden, zodat u zo lang mogelijk van uw hond(en) kunt genieten.

Meer over honden

Konijn

Konijnen worden, na honden en katten, het meest gehouden als huisdier in Europa. Het zijn vriendelijke en intelligente dieren en kunnen wel 15 jaar worden! Ze hebben net als alle andere huisdieren de juiste zorg en aandacht nodig.

Meer over konijnen

Beste Baasje

Als u Beste Baasje wordt kunt u de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar spreiden en profiteert u bovendien van 10% korting op alle producten en diensten!

Wordt u Beste Baasje?

Wat zeggen onze klanten?

Laatste Nieuws

09 feb 18
Uitnodiging Rundveeavond

Op maandag 5 maart en donderdag 8 maart organiseren wij weer informatieve rundveeavonden waarvoor u...

17 jan 18
Erwin de Haan 50 jaar

Vandaag is onze landbouwhuisdierenarts Erwin de Haan jarig. Hij is 50 jaar geworden. Uiteraard laten...

Patiënt van de maand

ONZE SERVICE

WAAR WE VOOR STAAN BIJ GROEPSPRAKTIJK DIERENARTSEN

Wij staan altijd voor u klaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij hebben een eigen laboratorium waar wij o.a. zeer uitgebreid bloedonderzoek kunnen doen zodat u veelal binnen 20 minuten de uitslag heeft.

Wij beschikken over een ruime operatiekamer waar dagelijks veel verschillende operaties worden uitgevoerd. Van knie operatie tot laparoscopische sterilisatie, bij ons is bijna alles mogelijk.

U kunt dagelijks gebruik maken van het gratis telefonisch spreekuur met onze dierenartsen.

IZF_9812

Onze kennis is up to date doordat wij regelmatig nascholingen volgen.

Wij hebben speciale aandacht voor katten d.m.v. ons kattenspreekuur, de kattenparkeerplaats in de wachtkamer en een aparte opname voor katten en honden.

Eén van onze dierenartsen is gespecialiseerd in het maken van buik- en hartecho’s.

Wij kunnen uw huisdier indien nodig intensieve zorg bieden in onze opnamen.