Blog

oktober 4, 2018

Feest: Het is vandaag Dierendag!

42999679_2157979661106662_3288615368595079168_nVandaag, 4 oktober is het weer ‘werelddierendag’, de dag waarop wereldwijd extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Natuurlijk doen wij hier dit jaar ook weer aan mee.

Alle dieren die vandaag op de praktijk komen worden extra verwend; hun baasje mag namelijk een leuk cadeautje voor hen uitzoeken!

hond-en-katOok hebben we dit jaar weer de dierendag Kleurplatenwedstrijd van huisdierverzekeraar Reaal Dier en Zorg voor de kinderen, waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden. De kleurplaten kun je krijgen in Barneveld en Harskamp. De kleurplaat moet voor 23 oktober rechtstreeks worden opgestuurd naar Reaal Dier en Zorg. Het adres vind je op de achterkant van de kleurplaat. Doe je mee?

Tenslotte denken wij rond dierendag ook graag even extra aan de dieren die het moeilijk hebben. We vragen u namens deze dieren om een bijdrage, groot of klein, alle beetjes kunnen helpen hun leven wat mooier te maken! U kunt online op de site van de Dierenbescherming eenmalig doneren, klik hier. Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

Wij wensen u en uw huisdier een fijne en gezonde dierendag!

slingers

Acties, Algemeen nieuws, Nieuws Gezelschapsdieren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *