Blog

juni 1, 2018

ACTIE: Juni is chipmaand!

Ook bij Groepspraktijk Dierenartsen is juni weer chipmaand. Onder het motto: “Maak van je dier geen asielzoeker, chip je dier” staat deze maand weer in het teken van het chippen en registreren van huisdieren.

juni-chipmaand-2018De hele maand kunt u uw huisdier bij ons laten chippen en registreren voor de actieprijs van 27,50.

U kunt hiervoor op afspraak terecht op onze locatie in Barneveld en Harskamp.

Bel voor een afspraak in Barneveld: 0342-418080
Bel voor een afspraak in Harskamp: 0318-456275

 

Is uw dier al gechipt?

Heel goed maar controleer wel even of het chipnummer geregistreerd is met uw juiste gegevens (adres en telefoonnummer) bij een officiële databank (bijvoorbeeld: www.chipnummer.nl of www.ndg.nl).

Het chipnummer kunt u vinden voorin het paspoort van uw huisdier of op het NDG pasje dat u heeft ontvangen toen u de chip van uw huisdier heeft laten registreren. Kunt u het chipnummer nergens vinden? Kom dan gerust even met uw huisdier op de praktijk om deze door ons met een chipreader bij uw dier af te laten lezen. Dit kan ook op onze locatie in Kootwijkerbroek.

 

Hoe zit het met de nieuwe privacy wet (mei 2018) en mijn gegevens in de databank die gekoppeld zijn aan de chip?

ndg-logoDe gegevens die door de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) beschikbaar worden gesteld bij het zoeken naar baasjes (in geval van gevonden huisdieren d.m.v. het invoeren van het chipnummer) zijn in overleg met het College Bescherming Persoonsgegevens overeengekomen. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en beheerd. Lees meer over de gegevens die het NDG beschikbaar mag stellen.

Acties, Algemeen nieuws, Nieuws Gezelschapsdieren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *